Lastips

Ondernemer in het zonnetje: Cryogas – Martijn en Peter Boeijen

Cryogas is sinds 2016 gevestigd op het industrieterrein van de Winkelsteeg. Eind 2015 verhuisd vanuit Bijsterhuizen Wijchen. Een klein familiebedrijf met in totaal 5 medewerkers. Wij verzorgen het transport van industriële gassen voor de producent Messer in het gebied Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel.

Soorten Gas

Gassen die worden gebruikt in de lastechniek, zoals constructie-/plaatwerk. Maar denk ook aan de voedingsindustrie. Hierin gaat tegenwoordig ook veel gas om, bijvoorbeeld voor de verpakking van gehakt voor in de supermarkt. De verpakking wordt zuurstofarm gemaakt, zodat het gehakt mooi rood blijft. Dit gebeurt met een stikstof variant, van speciale kwaliteit voor de voedingsmarkt. Zo zijn er nog vele toepassing in de voedingsindustrie. Wij rijden met 2 eigen trekker en oplegger combinaties.

Eigen (web)shop

Daarnaast hebben wij een winkel fysiek en online (www.allesomtelassen.nl) in lasapparatuur, lasbenodigdheden en elektrisch gereedschap. Wij voorzien de klant van goed advies, zodat een verkoop wordt afgestemd op de behoefte van de klant en niet het verkopen om te verkopen. Ons motto is ook “Niet naar wens? Dan nemen wij het terug”. Ben je nog niet bedreven in het lassen? Geen probleem, een persoonlijke lascursus kan worden verzorgd.

Peter Boeijen

Peter Boeijen is meer dan 35 jaar actief binnen Cryogas. Sinds 2006 is hij eigenaar/DGA. Peter is van alle markten thuis, van verkoop tot inkoop en chauffeur tot instructeur. “Kan niet” komt niet in zijn woordenboek voor. Inmiddels heeft hij de pensioenleeftijd bereikt. Stoppen zal hij niet, maar zal steeds meer op de achtergrond actief zijn. De bedrijfsoverdracht gaat in 2023 plaatsvinden.

Martijn Boeijen

Martijn is zijn zoon en zal de zaak overnemen, als algemeen directeur is hij al actief betrokken bij beleidszaken en toekomstplannen. Sinds 2008 is Martijn actief binnen Cryogas en inmiddels ook al een vertrouwd gezicht voor klanten en leveranciers.

Ambities

Onze ambities liggen bij het verder optimaliseren van het transport, de klanten zo effectief mogelijk bevoorraden zodat zo min mogelijk transport bewegingen nodig zijn, maar ook dat de klant zo’n klein mogelijke werkvoorraad hoeft op te slaan. Tevens het uitbreiden van ons werkgebied ligt in de mogelijkheden voor de toekomst. De activiteiten van verkoop van lasapparatuur en benodigdheden worden nog steeds uitgebreid, hier liggen nog mooie groeikansen.

Open dag

Om relaties nog verder kennis met ons te laten maken en te laten zien wie wij zijn en wat wij doen, houden wij vrijdag 24 en zaterdag 25 februari opendagen. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd (www.allesomtelassen.nl/opendag)!

Actieve deelnemer Ondernemersvereniging

Sinds wij ons in 2016 hebben gevestigd op het industrieterrein De Winkelsteeg, zijn wij lid van de ondernemingsvereniging. De gezamenlijke belangen worden hier goed in behartigd en het heeft al mooie contacten opgeleverd. Het versterkt ook de daadkracht richting bijvoorbeeld de gemeente Nijmegen en wordt informatie ook centraal gedeeld. Wij ervaren het lidmaatschap als zeer prettig en nuttig. Peter en Martijn zijn geboren en getogen in Hatert en nog steeds wonend aan de Winkelsteegseweg. De betrokkenheid bij het industriegebied De Winkelsteeg is dan ook erg groot.